Even introduceren

Wellicht ken je me al of heb je me ergens voorbij zien komen in de wondere wereld van recruitment. Ik ben Robin Hildenbrant, eigenaar en oprichter van GOV! Recruitment Marketing.

Met bijna 20 jaar ervaring in het vakgebied ‘online recruitment’ heb ik aardig veel gezien en gedaan. Ik ben destijds begonnen bij VNU Media en heb daar de transitie van print naar online mogen meemaken bij deze uitgever. In die periode startte VNU Media met Intermediair.nl en gingen we de concurrentie aan met Totaljobs, Stepstone, Jobtrack & Monsterboard.

Ik heb dat ‘online media landschap’ zien veranderen van 5 vacaturebanken naar ruim 1200 in 2020. In 2004 kwamen naast de jobboards ook de social media kanalen in de lucht en dat begon in Nederland natuurlijk met Hyves.

Naast die socials draaide al sinds 2000 het Google Display netwerk en zag ik dat de mogelijkheden steeds beter werden om gericht sollicitanten te genereren.

Naast het ‘advertising gedeelte’ ben ik me gaan verdiepen in ’employer branding’ en ‘neuromarketing’ en zag ik dat daar de winst zou gaan zitten voor bedrijven die zich ‘suf’ adverteren en niet de juiste mensen konden werven.

Ik heb die kennis uitgebouwd bij verschillende ‘jobmarketing bureaus’ waar ik toen werkte, maar heb altijd gedacht; dat kan ik beter! En zo geschiedde de oprichting van GOV! Recruitment Marketing.

“En waarom specifiek organisaties in de overheid?” wordt me wel eens gevraagd……Dat is vrij simpel, omdat ik met al mijn kennis zie dat ik daar de meeste impact kan maken. Naast die impact heb ik hele leuke contacten opgedaan en zijn het organisaties waar heel veel te doen is.

Wil je een keer sparren of afspreken om te kijken naar jouw werkelijke behoefte? Bel me dan gerust op 06 27979178, voeg met toe op Linkedin of gebruik het contactformulier op deze website.