Waarom zijn wij toch anders?

Waarom zijn wij toch anders?

Dit is misschien wel de meest gestelde vraag ooit als wij met nieuwe opdrachtgevers spreken: “Wat maakt jullie anders dan al die andere recruitment marketing partijen in Nederland?”

Dit is overigens een terechte vraag want het ‘recruitment marketing landschap’ is groot en er zijn veel bureaus bijgekomen allemaal hun steentje bij willen dragen. 

Wij zien in de markt kleinere bureaus ontstaan waar veelal studenten of starters aan het werk zijn. Dit hoeft op zich niet erg te zijn, alleen in een sector zoals de overheid waarin waterschappen en gemeenten vaak hele bijzondere vacatures hebben is het wel belangrijk dat je veel kennis hebt van de verschillende domeinen, vacaturetitels en functie omschrijvingen, de salarisschalen en dynamiek waarin deze organisaties opereren. Heel eerlijk dat heb je niet binnen een paar jaar geleerd.

Verder zien we de grote jobmarketing bureaus die vrijwel alle sectoren doen op basis van vastgeroeste jobmarketing modellen. Die modellen zijn berust op data wordt vaak gezegd, maar de werkelijkheid is niet altijd gelijk aan het ‘verkoop verhaal’. 

De grote bureaus hebben vaak zoveel klanten dat ze ervoor kiezen om via vaste kanalen te publiceren, omdat het zo in de processen zit. In onze optiek zal je altijd moeten kijken naar het snel veranderende media landschap en moeten kijken per sector wat er nodig is om doelgroepen te bereiken. 

Wat wij ook van horen van onze opdrachtgevers dat het bij de grote bureaus ontbreekt aan echte aandacht & kennis.

Op deze twee punten zijn wij met het team van GOV! Recruitment Marketing echt anders!

De gemiddelde leeftijd van ons team is 37 jaar, iedere specialist heeft al aardig veel jaren met succes gewerkt in de wereld van online recruitment. 

De kennis die wij hebben van overheidsvacatures is hoog en wijn daarin ook echt voorloper op veel bureaus. Als je in bijna 10 jaar meer dan 8.000 campagnes voor gemeenten, waterschappen & provinciën hebt gemaakt, dan heb je al aardig wat meters erop zitten.

Die campagnes zijn de campagnes per vacature geweest, maar zeker ook de grote campagnes waar alles in zat; van ontwikkeling tot strategie, van content naar campagne.

Bij GOV! Recruitment Marketing is ook volop aandacht voor de opdrachtgever. Onze missie is echt om onze klant beter en slimmer te laten werven en ze te laten profiteren van onze kennis. 

In de samenwerking met het team van GOV! Recruitment Marketing zal je al snel merken welke verschillen er zijn. Wij zeggen altijd focus brengt resultaat, daarom zijn wij hét recruitment marketing bureau voor de overheid!

Mocht je na het lezen van dit blog geïnteresseerd raken om eens van gedachten te wisselen over onze dienstverlening, laat jouw gegevens dan achter via de onderstaande knop.

Job Marketing

Met een jobmarketing campagne wordt het beste bereik binnen de gewenste doelgroep behaald

Content Marketing

Een content marketing strategie als onderdeel van jobmarketing campagnes zorgt voor meer sollicitanten

Dashboarding

Met een goed recruitment dashboard genereert men de beste management rapportages